IDEAL papiervernietigers

Ideal Papiervernietigers

Ideal papiervernietigers biedt u een compleet assortiment aan papiervernietigers. Een ideal papiervernietiger is een Duitse kwaliteit papiervernietiger waar u jaren lang plezier van zult hebben. Wenst u een offerte voor een papiervernietiger of heeft u vragen over welke papiervernietiger de juiste is voor uw bedrijf of organisatie bel 0345-611777 of mail info@emleerdam.nl ons dan even.

Papiervernietigers van IDEAL worden overal gebruikt: op je bureau thuis, in kantoren op de werkplek, in copyshops, bij uitgevers en drukkers.

IDEAL papiervernietigers:
Veilig, sterk en uiterst duurzaam.

Van werkplek papiervernietiger tot hoogwaardige papiervernietigers voor de verwerking van grote capaciteiten geldt de hoogste bedrijfszekerheid en functionaliteit, prestaties en duurzaamheid. De IDEAL papiervernietigers in de veiligheidsklassen (1-7) beschermen uw gegevens al meer dan 60 jaar met snijwerken uit speciaal gehard staal, geproduceerd en ontwikkeld in Balingen.

De revolutionaire veiligheidstechniek SAFETY PROTECTION SYSTEM (SPS) zet de standaard van de operationele veiligheid en gebruiksgemak voor papiervernietigers. Houten kasten en geselecteerde componenten ronden het IDEAL-pakket af.

Want wij en onze klanten zijn blij met het beste.


De werkplek papiervernietiger:
Omdat je persoonlijk moet zorgen voor persoonlijke gegevens.

Bij bescherming van gegevens is de hoeveelheid oud papier niet relevant. Maar de inhoud. 
De IDEAL Papiervernietiger garandeert discretie en bescherming van gegevens direct waar de vertrouwelijke documenten ook ontstaan.
Speciaal hiervoor zijn talrijke uitvoeringen beschikbaar, maar zijn er vanwege hun hoge prestaties, niet alleen voor individuele werkplekken, maar ook voor kleinere kantoren. Natuurlijk zijn alle modellen bestand tegen paperclips door mes-assen van speciaal gehard staal en hebben ze een stille en duurzame motor. 


 

De kantoor papiervernietigers: IDEAL voor grotere afdelingen, grote kantoren en kantoorverdiepingen.

Voor  bijzondere prestaties en de verwerking van  grote volumes is de IDEAL kantoor papiervernietiger de beste keuze. Zij zijn geschikt voor centrale gebruik, bijvoorbeeld, op kantoor naast de kopieermachine en onderscheiden zich door het hoogste gebruiksgemak. Alle functies die gekoppeld zijn aan de intelligente EASY_SWITCH meerkeuzeschakelaar zijn bijna vanzelfsprekend en beslist een voordeel wanneer veel mensen met het apparaat werken. Een ander belangrijk kenmerk voor het centrale gebruik zijn de eisen en behoeftes van de gebruikers zoals de grote werkbreedtes tot 405 mm. De royale opvangbak heeft in deze klasse een volume tussen de 75 l en 165 l, deze zorgt ervoor dat  de kantoorvernietigers continu gebruikt kunnen worden.

De hoge capaciteit papiervernietigers: IDEAL voor de vernietiging van grote hoeveelheden papier van het hele bedrijf

Het maakt niet uit hoe groot de hoeveelheid te vernietigen papieren is. U moet altijd zelf de controle blijven houden over uw gegevens en de verantwoordelijkheid niet aan externe bedrijven over laten. IDEAL biedt u ook optimale oplossingen voor de vernietiging van grote hoeveelheden papier in eigen huis. Het instap model de IDEAL 4605 CC, is een krachtige papierversnipperaar voor het hele kantoor. De praktische trechter biedt de mogelijkheid om de complete prullenbak met proppen papier te vernietigen.

De modellen IDEAL 4107 en IDEAL 5009 hebben ook een grote aanvoertafel en een transportband, zodat zelfs de grootste hoeveelheden papier zeer snel worden versnipperd.
Het topmodel verwerkt 600-700 vellen papier tegelijk en zelfs complete ordners inclusief het mechaniek.

 

Kunt u toch iets niet vinden? Of wilt u meer informatie?
Bel ons op 0345-611777 of mail naar info@emleerdam.nl wij helpen u graag verder.

 

  

                            

Deze site is onderdeel van:
                                                                   

Goede papiervernietiger, goede papierversnipperaar, ideal shredders, veilige papiervernietiger, kantoorpapiervernietiger, documentenvernietigers, betrouwbare papiervernietiger, IDEAL papierversnipperaar

Sorteer op
per pagina
 • Ideal 5009-2 CC Archiefvernietiger  8x40-80mm P-2/P2
  Ideal 5009-2 CC Archiefvernietiger 8x40-80mm P-2/P2

  Ideal 5009 8x40-80

  Uitvoering 8x40-80mm snippers.

  Invoerbreedte van 500 mm.

  Grote aanvoertafel met transportband en elektrisch beveiligd hek op het werkgedeelte.

  Overzichtelijk bedieningspaneel met drukknoppen voor…

  € 30.837,00 € 29.200,00
Sorteer op
per pagina
© 2009 - 2023 Ideal Papiervernietigers, Ideal papierversnipperaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel