veel verkocht

Papiervernietiger ideal 2604 4mm Stroken P-2/P2

Artikelnummer: I26044111
Vorige Artikel 8 van 17 Volgende
€ 935,00 € 753,61 (exclusief 21% btw)
Aantal

Ideal 2604

4mm

Technische specificaties

Toepassingsmogelijkheden: Bureau

Invoerbreedte: 260 mm

Snijbreedte: 4 mm stroken

Veiligheidsklasse (DIN 66399): P-2

Aantal vellen (70g /m² │ 80g/m²): 30-32 | 26-28

Vernietigt ook: Nietjes Creditcards CD's/DVD's

Verwerkingssnelheid: 0,08 m/s

Volume-inhoud (onderkast │ snipperopvang): 125 liter | 100 liter

Stroom en prestatie: 230 V / 50 Hz / 640 Watt

Maten: H 926 x B 495 x D 470 mm

Gewicht: 48 kg

EAN: 4019364601118

Bestelnummer: 26044111

watch productfilm { video.title }}

Productkenmerken

Kwaliteit tot in het detail

Made in Germany

Kwaliteit tot in het detail

Alle onderdelen van onze producten, van de unieke houten onderkast met beslag van hoge kwaliteit tot en met de printplaten uit eigen fabricage, zijn hoogwaardig kwalitatief en grondstofverantwoord voor het milieu.

De mes-assen

levenslange garantie

De mes-assen

Van de hoge kwaliteit van de mes-assen uit gehard staal, het meest belaste onderdeel van een papiervernietiger, zijn wij dusdanig overtuigd, dat wij een levenslange garantie op onze mes-assen bij normaal gebruik hebben ingevoerd. (Belangrijk: Dit geldt niet voor cross-cut modellen). Deze levenslange garantie komt voort uit jarenlange ervaring, hoogwaardig materiaal en een zorgvuldige verwerking.

Gepatenteerde veiligheidsklep

SPS - bijzonder veilig

Gepatenteerde veiligheidsklep

IDEAL kantoorpapiervernietigers zijn eenvoudig en veilig te bedienen. Het gepatenteerde SPS (Safety Protection System) kan men in deze combinatie gerust zien als een mijlpaal. Het heeft een electronisch gecontroleerde veiligheidsklep en heeft naast een mechanische ook een electronische invoerbeveiliging in het invoerkanaal. Ander materiaal, behoudens papier, kan niet in het snijwerk geraken. Ook middels de electronische deurbeveiliging via magneetschakeling, de terugvoerbeveiliging met automatische uitschakeling, de stopautomaat bij een volle opvangbak en de dubbele motorbeveiliging tegen oververhitting geven u een veilig gevoel.

Easy_Switch

duidelijke bedieningaanwijzigingen

Easy_Switch

Dat deze gerijpt techniek zich eenvoudig laat bedienen, komt voort uit het speciaal door IDEAL ontwikkelde bedieningselement EASY_SWITCH. Met deze overzichtelijke multifunctionele schakelaar kunt u alle functies bedienen. Hij is grootvlakkig verlicht en geeft duidelijk de actuele bedrijfsstatus aan door verschillende éénweg kleursignalen. Daarnaast geven eenvoudig te begrijpen lichtsymbolen duidelijke bedieningaanwijzigingen, waardoor u zonder handboek altijd weet hoe te handelen.

Zero Energy Consumption

Goed voor het milieu

Zero Energy Consumption

Ter optimalisering van de milieubalans draagt IDEAL met de producten "Made in Balingen" op veelvoudige manier bij. Zeer milieuvriendelijk is de nieuwe energiebesparingsfunctie "Zero Energy Consumption" die nu standaard voor alle kantoormachines vanaf het model IDEAL 2245 tot het model IDEAL 4005 wordt ingebouwd. Deze functie zorgt voor complete automatische uitschakeling van de IDEAL papiervernietiger en dus voor een nul-energieverbruik na een standby-tijd van 30 minuten.

ECC-Electronic Capacity Control

vanzelfsprekend en productief werken

ECC-Electronic Capacity Control

Opstoppingsvrij, continue vernietigen: De ECC geeft de verbruikte bladcapaciteit aan via LEDs en zorgt hierdoor voor vanzelfsprekend en productief werken. Geheel zonder papieropstopping in het invoerkanaal.

Snippers/Stroken Opvanghouder

milieuvriendelijk

Snippers/Stroken Opvanghouder

De milieuvriendelijke snijafvalhouder kan eenvoudig en schoon worden uitgenomen. Hij kan met of zonder plastic opvangzak worden gebruikt en geeft daardoor een unieke oplossing.

© 2009 - 2019 Ideal Papiervernietigers, Ideal papierversnipperaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel