Ideal 2445 4x40 papiervernietiger

Artikelnummer: I24459111
Vorige Artikel 3 van 9 Volgende
€ 634,00 € 550,00 (exclusief btw)

 

Papiervernietiger IDEAL 2445 CC 4x40mm

Handige en krachtige papiervernietiger.

Met SSC - Smart Shred Control - voor vernietigen zonder papierstoringen.

SPS - (Safety Protection System) -pakket: gepatenteerd, elektronisch geregeld, transparante veiligheidsklep in de doorvoeropening als extra veiligheidselement.

Easy Switch - intelligent bedieningselement dat de operationele status van de vernietiger aangeeft met variërende kleurcodes en verlichte symbolen.

Automatisch terugschakelen en stroomuitschakeling.(vermijdt papierstoringen)

 Stopt automatisch als de papierbak vol is. 

Elektronische deurbeveiliging via een magnetische schakelaar.

Dubbele motorbeveiliging tegen oververhitting.

ZERO ENERGY-stand-bymodus: volledige, automatische uitschakeling van de voeding na 30 minuten.

Infrarood gestuurde automatische start en stop.

Met SSC - Smart Shred Control: een Smiley op het EASY-SWITCH-bedieningselement geeft de gebruikte papiercapaciteit aan tijdens het vernietigingsproces om papierstoringen te voorkomen.

Hoogwaardig, paperclip bestendige snijassen van speciaal gehard staal met levenslange garantie. (niet voor modellen P-6 en P7).

Geheel gesloten aandrijving en duurzame tandwielen.

Hoogwaardige verrijdbare onderkast.

Handige, milieuvriendelijke 35 liter opvangbak.

Motor capaciteit 390 watt. *Snijbreedte 4x40mm.

Invoerbreedte 240mm.

Aantal vellen (70g /m² ¦ 80g/m²): 13-15 | 11-13.

Afmetingen 635x395x291mm. (HxBxD).

Gewicht 21kg.

DIN 66399 veiligheidsniveau P-4.

Kleur "cool grey" 

 

Toepassingsmogelijkheden: Werkplek / Kantoor


Ideal 2445 4x40mm specificaties

PRODUCTKENMERKEN:

SHREDDERN MACHT SPAS

SSC - SMART SHRED CONTROL

Shreddern macht Spaß – vor allem staufrei: Dafür sorgt der Smiley der SSC-Funktion: leuchtet er, ist alles im „grünen Bereich“. Blinkt er, ist die Kapazitätsgrenze fast erreicht.

 

MADE IN GERMANY

Kwaliteit tot in het detail

Alle onderdelen van onze producten, van de unieke houten onderkast met beslag van hoge kwaliteit tot en met de printplaten uit eigen fabricage, zijn hoogwaardig kwalitatief en grondstofverantwoord voor het milieu.

 

MEER VEILIGHEID

Veiligheidsklep

De veiligheidsklep in de invoeropening is een betrouwbare invoerbeveiliging voor vingers, lange haren, stropdassen of soortgelijks.

 

MILIEUVRIENDELIJK

Snippers/Stroken Opvanghouder

De milieuvriendelijke snijafvalhouder kan eenvoudig en schoon worden uitgenomen. Hij kan met of zonder plastic opvangzak worden gebruikt en geeft daardoor een unieke oplossing.

 

VOOR DE HOGE ENERGIE-EFFICIËNTIE

De "Blauwe Engel

Voor de hoge energie-efficiëntie van onze papiervernietigers IDEAL 2245 tot IDEAL 4005 zijn wij als eerste papiervernietiger fabrikant bekroond met de " Blauwe Engel ". De energiebesparende functie " Zero Energy " in deze modellen zorgt voor een volledig automatische uitschakeling van machines en dus een nul-energie- verbruik na 30 minuten stand- by modus.

 

LEVENSLANGE GARANTIE

De mes-assen

Van de hoge kwaliteit van de mes-assen uit gehard staal, het meest belaste onderdeel van een papiervernietiger, zijn wij dusdanig overtuigd, dat wij een levenslange garantie op onze mes-assen bij normaal gebruik hebben ingevoerd. (Belangrijk: Dit geldt niet voor cross-cut modellen). Deze levenslange garantie komt voort uit jarenlange ervaring, hoogwaardig materiaal en een zorgvuldige verwerking.

 

GOED VOOR HET MILIEU

Zero Energy Consumption

Ter optimalisering van de milieubalans draagt IDEAL met de producten "Made in Balingen" op veelvoudige manier bij. Zeer milieuvriendelijk is de nieuwe energiebesparingsfunctie "Zero Energy Consumption" die nu standaard voor alle kantoormachines vanaf het model IDEAL 2245 tot het model IDEAL 4005 wordt ingebouwd. Deze functie zorgt voor complete automatische uitschakeling van de IDEAL papiervernietiger en dus voor een nul-energieverbruik na een standby-tijd van 30 minuten.

© 2009 - 2024 Ideal Papiervernietigers, Ideal papierversnipperaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel