Karton schredders / karton machine

Karton schredders

Een kartonshredder is een praktisch apparaat om van karton bruikbare en handige matjes te maken. Het gerecyclede karton kunt u hergebruiken als opvulmateriaal in pakketten. Kartonshredders zijn gemakkelijk te bedienen en zij maken van de kartonnen afvalberg een milieuvriendelijk product.

EM  heeft een nieuwe frisse blik op recycling oplossingen voor uw organisatie. Balenpersen, perscontainers, grootformaat shredders en kartonshredders vormen de kern van onze kennis en service. Ook voor overige recyclingapparatuur denken wij graag met u mee. Samen kijken we naar de mogelijkheden om tot de juiste oplossing te komen. Van concept tot plaatsing met optimale service en technisch kundig onderhoud.

  • Vermindering van Co2 door effectieve reststoffeninzameling
  • Kostenbesparing door efficiënt afvoeren van reststoffen
  • Optimalisatie van logistieke processen
  • Het integreren van afvalsystemen in uw productielijnen
  • Advies over het vermarkten van uw reststromen

Karton hergebruiken als vulmiddel

Oud karton is uitstekend verpakkings- en opvulmateriaal. De FillPack en Pac kartonshredders maken van ordinaire kartonnen dozen perfect, stootvast en veerkrachtig verpakkingsmateriaal waarmee u uw verzendingen naar klanten veilig kunt inpakken. Geen opgeblazen plastic zakjes meer die tijdens transport knappen of leeglopen. Ook geen duur verpakkingspapier of bergen piepschuimballetjes die snel hun veerkracht verliezen. De kartonshredder maakt van kartonafval handzame flexibele matjes die uw portemonnee en het milieu ten goede komen. Een simpel maar effectief principe.

De Fillpack en Pac kartonshredders uit ons assortiment maken van uw kartonnen verpakking perfecte, stootvaste en goedkope verpakkingsmaterialen. Wij hebben voor ieder soort bedrijf de juiste kartonshredder met verschillende capaciteiten. Elke kartonshredder is zeer gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat het karton automatisch in de breedte wordt afgesneden.

Bespaar op uw dure verpakkingsmaterialen met een kartonshredder.

Kartonnen matjes machine, Karton machine voor verpakkingmateriaal, machine voor karton opvulmateriaal, machine voor kartonnen matten

Sorteer op
© 2009 - 2024 Ideal Papiervernietigers, Ideal papierversnipperaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel