Papiervernietiger Ideal 3804CC 4 x 40 mm snippers P-4/P4

Artikelnummer: I38049111
Vorige Artikel 12 van 17 Volgende
€ 1.540,00 € 1.301,30 (exclusief 21% btw)
Aantal

Ideal 3804 4x40mm

Technische specificaties

Toepassingsmogelijkheden: Kantoor

Invoerbreedte: 400 mm

Snijbreedte: 4 x 40 mm snippers

Veiligheidsklasse (DIN 66399): P-4

Aantal vellen (70g /m² │ 80g/m²): 19-22 | 16-19

Vernietigt ook: Nietjes Creditcards CD's/DVD's

Verwerkingssnelheid: 0,10 m/s

Volume-inhoud (onderkast │ snipperopvang): 210 liter | 165 liter

Stroom en prestatie: 230 V / 50 Hz / 640 Watt

Maten: H 970 x B 640 x T 590 mm

Gewicht: 84 kg

EAN: 4019364647611

Bestelnummer: 38049111

Productkenmerken

 • Kwaliteit tot in het detail

  Made in Germany

  Kwaliteit tot in het detail

  Alle onderdelen van onze producten, van de unieke houten onderkast met beslag van hoge kwaliteit tot en met de printplaten uit eigen fabricage, zijn hoogwaardig kwalitatief en grondstofverantwoord voor het milieu.

 • De mes-assen

  levenslange garantie

  De mes-assen

  Van de hoge kwaliteit van de mes-assen uit gehard staal, het meest belaste onderdeel van een papiervernietiger, zijn wij dusdanig overtuigd, dat wij een levenslange garantie op onze mes-assen bij normaal gebruik hebben ingevoerd. (Belangrijk: Dit geldt niet voor cross-cut modellen). Deze levenslange garantie komt voort uit jarenlange ervaring, hoogwaardig materiaal en een zorgvuldige verwerking.

 • Gepatenteerde veiligheidsklep

  SPS - bijzonder veilig

  Gepatenteerde veiligheidsklep

  IDEAL kantoorpapiervernietigers zijn eenvoudig en veilig te bedienen. Het gepatenteerde SPS (Safety Protection System) kan men in deze combinatie gerust zien als een mijlpaal. Het heeft een electronisch gecontroleerde veiligheidsklep en heeft naast een mechanische ook een electronische invoerbeveiliging in het invoerkanaal. Ander materiaal, behoudens papier, kan niet in het snijwerk geraken. Ook middels de electronische deurbeveiliging via magneetschakeling, de terugvoerbeveiliging met automatische uitschakeling, de stopautomaat bij een volle opvangbak en de dubbele motorbeveiliging tegen oververhitting geven u een veilig gevoel.

 • Easy_Switch

  duidelijke bedieningaanwijzigingen

  Easy_Switch

  Dat deze gerijpt techniek zich eenvoudig laat bedienen, komt voort uit het speciaal door IDEAL ontwikkelde bedieningselement EASY_SWITCH. Met deze overzichtelijke multifunctionele schakelaar kunt u alle functies bedienen. Hij is grootvlakkig verlicht en geeft duidelijk de actuele bedrijfsstatus aan door verschillende éénweg kleursignalen. Daarnaast geven eenvoudig te begrijpen lichtsymbolen duidelijke bedieningaanwijzigingen, waardoor u zonder handboek altijd weet hoe te handelen.

 • Zero Energy Consumption

  Goed voor het milieu

  Zero Energy Consumption

  Ter optimalisering van de milieubalans draagt IDEAL met de producten "Made in Balingen" op veelvoudige manier bij. Zeer milieuvriendelijk is de nieuwe energiebesparingsfunctie "Zero Energy Consumption" die nu standaard voor alle kantoormachines vanaf het model IDEAL 2245 tot het model IDEAL 4005 wordt ingebouwd. Deze functie zorgt voor complete automatische uitschakeling van de IDEAL papiervernietiger en dus voor een nul-energieverbruik na een standby-tijd van 30 minuten.

 • Snippers/Stroken Opvanghouder

  milieuvriendelijk

  Snippers/Stroken Opvanghouder

  De milieuvriendelijke snijafvalhouder kan eenvoudig en schoon worden uitgenomen. Hij kan met of zonder plastic opvangzak worden gebruikt en geeft daardoor een unieke oplossing.

 • ECC-Electronic Capacity Control

  vanzelfsprekend en productief werken

  ECC-Electronic Capacity Control

  Opstoppingsvrij, continue vernietigen: De ECC geeft de verbruikte bladcapaciteit aan via LEDs en zorgt hierdoor voor vanzelfsprekend en productief werken. Geheel zonder papieropstopping in het invoerkanaal.

© 2009 - 2020 Ideal Papiervernietigers, Ideal papierversnipperaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel