Papiervernietiger Ideal 1 2 x 15 mm snippers P-5/ P5

Artikelnummer: I24101111
Vorige Artikel 11 van 18 Volgende
€ 752,00 € 606,11 (exclusief btw)

Ideal 1 2x15mm

Technische specificaties

Toepassingsmogelijkheden: Werkplek / Kantoor

Invoerbreedte: 240 mm

Snijbreedte: 2 x 15 mm snippers

Veiligheidsklasse (DIN 66399): P-5

Aantal vellen (70g /m² │ 80g/m²): 10-12 | 8-10

Vernietigt ook: Nietjes Creditcards

Volume-inhoud snipperopvang: 25 liter

Stroom en prestatie: 230 V / 50 Hz / 1 ~ / 390 Watt

Maten: H 600 x B 410 x D 240 mm

Gewicht: 23,5 kg

EAN: 4019364566110

Bestelnummer: 24101111

Productkenmerken

 • De mes-assen

  levenslange garantie

  De mes-assen

  Van de hoge kwaliteit van de mes-assen uit gehard staal, het meest belaste onderdeel van een papiervernietiger, zijn wij dusdanig overtuigd, dat wij een levenslange garantie op onze mes-assen bij normaal gebruik hebben ingevoerd. (Belangrijk: Dit geldt niet voor cross-cut modellen). Deze levenslange garantie komt voort uit jarenlange ervaring, hoogwaardig materiaal en een zorgvuldige verwerking.

 • Bedieningscomfort

  EASY-SWITCH

  Bedieningscomfort

  Dat deze gerijpt techniek zich eenvoudig laat bedienen, komt voort uit het speciaal door IDEAL ontwikkelde bedieningselement EASY_SWITCH. Met deze overzichtelijke multifunctionele schakelaar kunt u alle functies bedienen. Hij is grootvlakkig verlicht en geeft duidelijk de actuele bedrijfsstatus aan door verschillende éénweg kleursignalen. Daarnaast geven eenvoudig te begrijpen lichtsymbolen duidelijke bedieningaanwijzigingen, waardoor u zonder handboek altijd weet hoe te handelen.

 • Gepatenteerde veiligheidsklep

  SPS - bijzonder veilig

  Gepatenteerde veiligheidsklep

  IDEAL kantoorpapiervernietigers zijn eenvoudig en veilig te bedienen. Het gepatenteerde SPS (Safety Protection System) kan men in deze combinatie gerust zien als een mijlpaal. Het heeft een electronisch gecontroleerde veiligheidsklep en heeft naast een mechanische ook een electronische invoerbeveiliging in het invoerkanaal. Ander materiaal, behoudens papier, kan niet in het snijwerk geraken. Ook middels de electronische deurbeveiliging via magneetschakeling, de terugvoerbeveiliging met automatische uitschakeling, de stopautomaat bij een volle opvangbak en de dubbele motorbeveiliging tegen oververhitting geven u een veilig gevoel.Milieuvriendelijke

 • Snippers/Stroken Opvanghouder

 • Milieuvriendelijke

  De milieuvriendelijke snijafvalhouder kan eenvoudig en schoon worden uitgenomen. Hij kan met of zonder plastic opvangzak worden gebruikt en geeft daardoor een unieke oplossing.

 

© 2009 - 2022 Ideal Papiervernietigers, Ideal papierversnipperaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel